♥ Аюрведа Спектакълът..

merry-christmas-background-2-new
Здравейте приятели..Cool
В навечерието на най-големия Християнски празник, група приятели и търсачи решихме да потърсим духът на Коледа.. Онзи същият, който е оставил безброй, искрящи следи в детските спомени.. Мирис на портокали, туптящи сърца и изпепеляваща любов.. Коледа.. Няма смисъл да я търсите под елховото дърво, освен ако не я носите в сърцето си.. Коледа – означава Любов…
„Аюрведа Спектакълът“.. Коледна приказка за пораснали деца..
Кога?.. 18.12.16./неделя/ от 17:30h. до 20:30h.. Къде?.. Зала „Хамалогика“ /Профсъюзния дом/ с адрес: Бургас, ул. „Шейново” № 24..
Водещи: Миро Рахнев и Мими Андреева
Какво да очакваме?.. Това е интерактивно пътешествие в света на музикални размери в българския фолклор и ведическия индуизъм. В него се преплитат комбинации от приказки, скечове, интерактивни игри с публиката, медитативни проекции, перформанси под звуците на жива музика и дегустация на аюрведа вкусове. Времето прекарано под завладяващите ритми на живата музика са достатъчни, участниците в “Спектакълът” да почувстват Коледния дух и тишината на покоя..
„Аюрведа Спектакълът“ е посветен на любовта между хората.. Посланието е повече от ясно – искаме в тези най-хубави празнични дни приятелите и семействата – всички, които се обичат, да бъдат заедно!..
Вход: Мили приятели и търсачи.. Нека всеки, да опита да приготви любимо ястие или разядка, с която да се включи в Коледния спектакъл.. Местата са ограничени! Моля за потвърждение при желание за участие..
За контакти можете да кликнете от тук  Услуги и цени

271c0b00c9b3b18dcc602ed1140918d2