♣ Приключенията на един Йогин.. Част 2..

Здравей.. Cool
Искаш ли да изкараш един уикенд с който ще провокираш тялото и личният си психологически потенциал.. Искаш ли да разкриеш механизъм, който ще ти покаже една друга гледна точка и ще ти отвори врата към по-здравословен начин на живот?.. А какво ще кажеш за възможност, която ще те освободи плавно от натрупания физически и емоционален стрес в ежедневието?.. Това е приказка създадена специално за теб, съчетана с много настроение и Аюрведа, различни стилове в Йога: Ащанга-Йога, Акро-Йога, Сурия-Йога и Йога-Баланс.. Мощни дихателни практики и Медитации /Регресивни и прогресивни/.. Музика, Мантруване, възможност за сафари с джипове.. Йога сред природата под ръководството на учители с дългогодишен опит.. Лично отношение и още нещо…
 Добре дошъл в света на Йога, Психология и Аюрведа.. Твоята приказка.. Там, където ще се преплетат физическият и психическият свят.. Там където ще се докоснеш до една друга реалност..
Кога?.. от 20.10.2017. до 22.10.2017. /петък, събота и неделя/
Къде ще нощуваме?.. комплекс “Старите Къщи” – село Медово
Кадри от „Старите къщи“ ⇓
С кого?..
Миро Рахнев – Дипломиран психотерапевт и докторант по психология със стаж над 10 години и Сертифициран Йога преподавател по Ащанга и Хатха Йога към международната фондация Yoga Alliance (RYT 200).
Щеляна Керчева – Дипломиран преподавател по йога от „Sheeva yoga Peeth”- Rishikesh / India, Ashtanga yoga Maysore – Maysore / India и Yoga Alliance (RYT 500).
Какво да очакваме?.. Една вълшебна приказка, съчетана с много настроение и любов, йога практики от учители с дългогодишен опит, медитации, пранаяма, психологически проекции, мантруване, походи, аюрведичен чай приготвен на дървена печка, натурални съставки за мека и здрава кожа, лично отношение към всеки и още нещо..
За Аюрведа: Основните принципи на Аюрведа са насочени към опазване на живота – здравословни навици и терапия не само на тялото, но и на психиката, взаимоотношенията и духа. По време на семинара всеки участник, ще има възможността да научи повече за аюрведа и нейният обхват на действие върху самите нас.
 Програмата:
20.10.17. /петък/:
– Пристигане и настаняване след 14:00ч.
– 15:00-16:30ч. – Аюрведа и Психология – Аюрведична конституция и Ментална конституция спрямо трите Гуни/.
– 17:30-18:50ч. – Ащанга Йога – Динамична йога практика.
– 19:00-20:00ч. – Медитация с тибетски купи.. Звукът на баланса.. Този тип звукова медитация оказва благотворно въздействие върху чакрите, като структурира тяхното трептене и спомага за възстановяване на правилния им ритъм.
– 20:30ч. – Вечеря
– 22:00ч. – След вечеря – по желание / Киртан – Мантра
21.10.17. /събота/:
– 07:30ч. – 08:15ч. – /Йога Пранаяма и Крия техники/
– 08:30ч. – Закуска и “АнтарМауна” – поход по еко пътека Медово /при подходящи метеорологични условия “Ин-йога” на място/
– 12:30ч. – Обяд..
– 15:00-16:30ч. – Психология на личността – / Транзакционен анализ. Това е система за психологически анализ и изучаване поведението на човек. Колкото повече научаваме за себе си, толкова повече се подобрява емоционалният ни контрол./
– 17:30ч. – 18:50ч. Акро и Партнер Йога.. Практика, която съчетава мъдростта на йога и творческата изява на всеки индивидуално.
– 19:00ч. – 20:00ч. Групова Регресия.. Пробуждане в себе си.. – Ще се потопим в дълбините на собствените си неосъзнати страхове и ще обработим мисловната нагласа към този архетип на мислене.
– 20.30ч. – Вечеря
– 22:00ч. – След вечеря – по желание / Киртан – Мантра
22.10.17. /неделя/:
– 07:30-08:15ч. – /Йога Пранаяма и Крия техники/
– 08:30ч. – Закуска
– 10:00ч. – „Приказка за пораснали деца“ – Сатсанг..
– Свободно време и отпътуване…
Относно менюто: Закуска, обяд и вечеря – вегетарианско, съобразено с целевата насоченост на Уикенд семинара.
Записване и цени: Местата са ограничени, необходимо е предварително записване!.. Организаторите си запазват правото на промяна в програмата по време на престоя!
Цена за участие – включва: 2 нощувки, 2 закуски, 2 вечери + обявената програма, – 178лв. при записване и заплащане до 30 септември. След тази дата – цена 188лв. Ако нямате собствен транспорт, ни пишете – ще се комбинираме по колите.
Можете да се запишете с капаро 50% за потвърждаване и резервация, ако предплатите преди 30 септември – общата цена, която трябва да заплатите е 178лв.
Можете да платите по банков път или в брой.
Телефони за повече информация: 0888 315 995 / 0889 333 310
Можете да се запишете чрез Facebook страницата ни, като кликнете тук ⇒ Приключениeто на един Йогин.. Част 2..

                        Namaste