♠ Ведическа Медитация.. Тишината на твоето Аз..

От серията: Тренинги за вътрешно изцеление..

Здравей..Cool
Можеш ли да се отпуснеш и да забравиш за момент всички отрицателни емоции?.. А можеш ли да направиш така, че за момент да спреш натрапливите мисли, който се въртят в главата ти?.. Какво ще кажеш за медитация, която ще те накара да се отпуснеш и да се освободиш плавно от тревогите на времето?..
Кога?.. 02.10.17. /понеделник/ от 18:30h. до 19:30h..
Къде?.. В „Гаятри Зала“/НХК/  – Бургас..
Водещ: Миро Рахнев – Дипломиран психотерапевт и докторант по психология със стаж по специалността над 11 години.
Отдавна живееш в миналото със спомените, които те изпълват с мъка и противоречиви чувства. Отдавна живееш в очаквания, които те изпълват със страх за бъдещето. Толкова много тревога на едно място.. Дали това е реално?.. Защо миналото продължава да съществува в твоите мисли?.. Защо те кара да се чувстваш несигурен?.. Може би това са мислите на едно уморено съзнание… Или просто е време да спреш за миг.. Време е да свалиш мисловните оковите.
Това е медитативен тренинг в който можем да разтворим, мисловната нагласа и да се освободим от тежестта на насъбралия се стрес. Проблем, страх или негативен модел на поведение си има първопричинител и той се намира в нашето минало или настоящо.
Една прекрасна възможност за среща на границата между психическия и материалния свят.. Време което ще те освободи плавно от стреса и тежестта на миналото.. Механизъм, който ще подсили емоционалната възприемчивост и положителния възглед над съзнанието ти в живота.
Ти гледаш на настоящето през очите на емоционалното минало вътре в теб.. Готов ли си за промяна?..
Местата са ограничени. Записването ще се осъществява до запълване на групата. Желателно е да бъдете с удобни дрехи, които не ограничават движенията ви и нещо за намятане.
Цена: за един – 14.00 лв./за двама – 22.00 лв.
За контакти и записвания: Кликнете върху раздел Услуги и цени ..
Можете да последвате нашата Facebook страница или да потвърдите участието си/от раздел събития/ директно от тук  Йога Зона Бургас