Flow Yoga.. & Balance Yoga.. Адаптирани практики..

 Клас по Флоу Йога и Баланс Йога.. Адаптирани практики..

Здравейте приятели..Cool
Считате ли, че е време да опитате нещо различно от стиловете в йога?.. Може би практикувате от известно време, но все още не сте намерили подходящ стил? Искате плавна и в същото време ритмична практика? Търсите практика в която да има движение, дишане, съсредоточаване и същевременно достатъчно динамика.. Практика, която да има очистваш ефект за тялото и съзнанието, като същевременно да ви балансира..
Време е да се вслушате в ритъма на сърцето си!.. Време е за баланс.. Флоу и Баланс Йога.. Стилове подходящи за теб…
Кога?.. всеки Вторник и Четвъртък от 19:45h. до 20:55h..
Къде?.. Зала Пиара/СМК/ – Бургас..
Водещи:
Мария-Антоанета – Сертифициран Йога преподавател по Ащанга и Хатха Йога към международната фондация Yoga Alliance.
Миро Рахнев – Дипломиран психотерапевт и докторант по психология със стаж над 11 години и Сертифициран Йога преподавател по Ащанга и Хатха Йога към международната фондация Yoga Alliance (RYT 350).
Твоята Йога Практика:
Уникален, свеж и вдъхновяващ подбор от Йога стилове. Това са взаимодопълващи практики, които се състоят от преливащи комбинации от асани, под ритъма на зареждаща музика и специфичен темп на дишане. Прекрасен начин за балансиране на вътрешната енергия.. Асаните се изпълняват плавно, като се преминава от асана в асана с подходящи преход. Изключително приятна и  раздвижваща, подходяща за хора, които обичат движението. Всяка комбинация има свой фокус – някои са силни, динамични и зареждащи с енергия, а други са по-възстановителни и релаксиращи. Без значение на каква възраст си, размер или ниво на способността Ритмик йога е за “истински хора с истински тела”, а Флоу-Баланс Йога е за всеки, който иска отново да преоткрие красотата на своят емоционален и физически свят..
Предимства на програмата:
 • Увеличава силата на тялото
 • Тонизира
 • Топи излишните мазнини
 • Подобрява мускулната гъвкавост и подвижност на гръбначния стълб и ставите
 • Подобрява циркулацията на кръвта
 • Укрепва имунната система
 • Балансира съзнанието и намаля излишните отрицателни емоции
 • Увеличава притокът на енергия- чувствате се в хармония със себе си
 • Масажира вашите вътрешни органи, което води до очистване на организма
 • Намаля напрежението, облекчава стреса  и генерира чувство на хармония– подходяща практика за втората половина на деня
 • Понижава кръвното налягане
 • Заздравява сърдечния мускул
 • Подобрява чувство за ритъм и за синхронизация на музика и най-важното, защото това е забавно;
Акцент над практиката: В първият етап от програмата ще наблегнем над подготовката на тялото, чрез специално подготвени встъпителни серии от асани. Акцентираме на правилно изпълнение, концентрация, правилно дишане, като всичко това се случва на фона на музика. Практикувайки развиваме вътрешното си осъзнаване, вслушваме се в своя естествен ритъм, наблюдаваме усещанията си за асана и за дишане. Създаваме чувство за баланс и преливане в един по-хармоничен стил..
Във вторият етап от програмата, ще добавим нови комбинации от асани, преливащи, чрез различни преходи. Следвайки дишането и ритъма си, практиката ще се развива плавно и непрекъснато. Много подходяща за предстоящите захлаждащи се сезони. Раздвижвайки тялото предизвикваме очистване, което води до усещане за лекота в здраво и балансирано тяло.
Ако мислите, че това е начинът, по който да преоткриете себе си и да направите нещо ново и истинско за вас.. Очакваме ви…
Записването е предварително, тъй като местата са ограничени! Телефони за връзка:  0888315995; 0884731310;
Можете да последвате Facebook страниците ни или директно да заявите вашето участие, като кликнете тук ⇒ Йога Зона Бургас или тук ⇒ Психологична Зона Бургас