Класове по Хатха Йога за начинаещи / Yoga Flow & Glow Yoga..

Йога.. По пътя на вътрешната сила 

Здравей..Cool
Какво ще кажеш за един прекрасен начин с който да се докоснеш до разнообразието от стилове в Хатха Йога?.. В този клас за начинаещи ще се фокусираме върху заздравяване на тялото ни, като средство, водещо до успокояване на съзнанието. Буквалният превод на „Хатха“ означава – силен, могъщ, което внася голяма доза смисъл над усилията, необходими за усъвършенстване на собственото ни тяло. Курсът е подходящ за начинаещи, както и за хора, които са прекъснали своята практика…
Кога?.. всеки Вторник  и Четвъртък от 19:30h. до 20:40h..
Къде?.. Гаятри– Зала /нхк № 53/ – Бургас..
С кого?.. Миро Рахнев – Дипломиран психотерапевт и докторант по психология със стаж над 11 години и Сертифициран Йога преподавател по Ащанга и Хатха Йога към международната фондация Yoga Alliance (RYT 350).
Мария Кирова – Сертифициран Йога преподавател по Ащанга и Хатха Йога към международната фондация Yoga Alliance (RYT 350).
Какво сме подготвили: Плавно навлизане в системата на Хатха йога. Програмата ще се развива на етапи, като ще бъде съобразена с индивидуалните потребности на всеки участник. Подробно разясняване на изпълнението на всяко упражнение /Асана/, както и нейното въздействие върху тялото и техниката на изпълнение. Ще има съществен акцент върху дишането – /Пранаяма/.  В допълнение ще присъстват техники за релаксация, концентрация и медитация, които ще обогатят практиката и ще я направят още по-пълноценна.
С течение на времето, цялостната концепция на програмата, която сме подготвили за вас е плавно развита в два взаимодопълващи се стила:
Йога Флоу – Плавна и нежна практика, преминаваща от една поза в друга, събирайки дъх и движение в едно цяло. Ако може да се обобщи, би звучала, като – преливаща и силна практика, която разкрива нашият творчески потенциал. Действа тонизиращо, укрепва и увеличава енергията на тялото, като практикуването и ще ви накара да почувствате своите сила, гъвкавост и издражливост. По време на йога часът вие ще увеличите благотворното си влияние върху фигурата и здравето.
Глоу Йога – Балансираща практика, която ще ви накара да изгорите всички отрицателни емоции и да се докоснете до неизчерпаемият вътрешен източник на вашата физика и психика. Повечето учители я обясняват, като свързване на асана със собственият си дъх незабелязано. По време на часа, тялото променя позицията си от изправено вертикално положение до хоризонтално или обърнато обратно, като съответно енергийния поток се разлива във всички части на тялото. Това е йога практика, която в превод от “glow” означава – грея, светя, сияя, пламтя и всичко свързано с отделяне на топлина.
Твоята Йога Практика:
Тази специално подбрана комбинация в Хатха Йога, въздейства цялостно върху физическото здраве, за правилното функциониране на органите и системите в тялото. Практикуването и в този комплекс, ще ни помогне да пречистим тялото си от всички натрупани към момента токсини и отлагания, като същевременно въздейства на вътрешния комфорт и на психиката ни.  Асаните се изпълняват плавно, чрез преливане, като се акцентира върху собствения ни дъх. По този начин се тонизира тялото, а ума се освобождава от ежедневния стрес и напрежение. Целта е да подобрим стойката на тялото, да усъвършенстваме позите, за да извлечем максимум полза от ефекта им върху нас. Двата взаимодопълващи се стила включват основен комплекс от упражнения и техни варианти, както и динамични комбинации за подобряване на издръжливостта, силата и гъвкавостта /това води до тонизиране на органите и детоксикация на тялото/. В програмата има дихателни техники, техники за релаксация, концентрация и медитация, които правят практиката още по-лесна и приятна.
Всеки участник изпълнява асаните и другите техники според своите възможности като, в случай че се затруднява или има нужда от по-силна практика, му се предлагат алтернативни варианти за изпълнение.
– > Цена за целия курс от 48 часа /6 месеца/ – 300лв. /При заплащане на цялата сума за целия курс се заплащат еднократно – 288лв./
– > Цена за едно ниво от 24 часа /3месеца/ – 150лв. /Цената може да бъде внесена на вноски. При заплащане на цялата сума наведнъж се заплащат – 144лв.
Записването е предварително, тъй като местата са ограничени!
Телефони за връзка:  0888315995; 0885537372;
Можете да ни последвате във Facebook страниците ни или директно да заявите вашето участие, като кликнете тук  “Йога Зона Бургас” или тук  Психологична Зона Бургас”
Namaste..