Следобедна Динамик-Йога / Клас на открито

 ~ Ако има нещо по-хубаво от йога, то това е йога-практика сред природата…
Здравейте приятели на Йога и хармоничният начин на живот Cool
МНОГО ни залипсвахте.. но това е на път да се промени!
Стартираме нов Йога-клас на открито. Всеки, който желае да се присъедини, трябва да знае, че практиките са подходящи за начинаещи, за напреднали и за всички, които искат да се докоснат до Йога и лечебните сили на природата.
С една по-различна и динамична Йога практика ще позволим на тялото да навлезе в своя личен покой. Ще се обърнем към здравето, като наблегнем на жизнения и витален капацитет на организма ни. Ще правим Йога, като се отдадем изцяло на максимата -“Здрав дух в здраво тяло!”
Един подарък, който ще споделим както със себе си, така и с околните ♥ …

Този час ще бъде една прекрасна възможност да се докоснеш до красотата на този прекрасен динамичен Йога стил и то в удобно за теб време и час. Една великолепна възможност да се фокусираш върху здравето на ума и тялото, като средство, водещо до вътрешен покой. 
В този час ти ще имаш възможността да дисциплинираш тялото, интелекта, ума и емоциите си, като същевременно тренираш душевното равновесие и спокойствието в живота и във всичките му аспекти…

Кога?..
◾ всеки Понеделник от 18:30 h.
Къде?..
◾ Йога съоръжението от лявата страна на “Летен Театър” в Морската градина на  гр. Бургас.

С кого?..
Миро Рахнев – Дипломиран психотерапевт и докторант по психология със стаж над 13 години и Сертифициран Йога преподавател по Ащанга и Хатха Йога към международната фондация Yoga Alliance.
Мария Гюрова – Дипломиран зъботехник в Медицински Университет – София и Сертифициран Йога преподавател по Хатха Йога към международната фондация Yoga Alliance.
⇒ Какво е ВАЖНО да знаем:
За да се запишете, можете да се обадите на посочените долу телефони или да ни пишете в нашата фейсбук йога група – Link ->  Йога Зона Бургас
Нужно е всеки да си носи негова индивидуална постелка за Йога или хавлия!
И не на последно място, задължителни са големите усмивки 😛 – без тях Йога практиките не започват!

Телефони за връзка: 0888315995; 0884731310;

Последвайте ни на:

Психологична Зона Бургас

Йога Зона Бургас

Здравословна Зона