Летен Йога Лагер.. Завръщане към себе си..

Йога, Зумба, медитация, плаж, пътешествие и още нещо..
Здравейте приятели на здравословния начин на живот.
Тази година традиционният ни летен лагер ще бъде в Китен, където ще съчетаем почивката на море с практикуването на йога, зумба и психология.  Като организатори сме се постарали да бъдем максимално полезни на всички, които ще присъстват на това приключение. Организирали сме хубави вечери с игри и медитации. Планирали сме ежедневни Йога практики и тренировки по Зумба, подходящи за различните потребности и възможности на всеки участник. Ще имаме възможност да спортуваме на брега на морето и в градината на хотела. Ще правим разходки до: Бегликташ, Созопол, Приморско и други близки местности за всеки, който има желание. 
Акцентът ни тази година е – „Завръщане към себе си“.. Онова първоначално чувство на хармония, което е било кодирано изначално в раждането ни. С течение на времето, в забързаното ни ежедневие, много често се случва да забравим за него, пренебрегвайки нашата потребност от Баланс в живота. Присъствието на такъв лагер може да бъде пречистващо за всеки, който е тръгнал по следите на хармоничния начин на живот.
Кога?.. от  16 юни до 20 юни – четири нощувки
Къде?.. Тризвезден Уелнес хотел Даниела – град Китен ⇓
С кого?..
Миро Рахнев – Дипломиран психотерапевт и Сертифициран Йога преподавател към международната фондация Yoga Alliance (RYT 350).
Дебора Ангелова – Магистър от Национална Спортна Академия, инструктор по групови фитнес тренировки и учител по танци.
Радостина Атанасова – Дипломиран моден дизайнер към ТУ “Триер”, Германия и Сертифициран Йога инструктор по Хатха Йога към Йога Зона Бургас.
Лора Иванова – Завършила в “Kashish yoga”, към международна фондация Yoga alliance (200h YTTC). Преподавател в обединен спортен клуб “Олимпия” към федерацията по джудо и в “ВT DANCE STUDIO” – едни от най-добрите танцови школи по танго в на София.
Какво да очакваме?..
  • Балансиращи сутрешни и следобедни тренировки по Йога и Зумба;
  • Уъркшопи по Акро и Партнер Йога, Баланс Йога, Сурия Йога, Зумба и Функционални тренировки;
  • Медитации теория и практика;
  • Психологически тренинг семинари – Модели за хармоничен начин на живот;
  • Игри, разходки и беседи;
  • Безплатно ползване на басейн и фитнес на територията на хотела;
Очаквайте изненади! Продължаваме да обмисляме и други интересни теми, както и включване на още преподаватели. Можете да ни пишете с ваши предложения, ако искате да обърнем внимание на нещо по-специално.

Записване и цени:
При ранно записване до 17 май цените са както следва:
– 300лв. за целия период за възрастен настанен в двойна стая.
– Нощувка и закуска + включено СПА за 4 дни + всичко предвидено в програмата. Хотела разполага с ресторант с вкусна кухня на достъпни цени. 
– Деца до 5 години – безплатно. От 5 години до 14 години – 130 лв. за целия период.
При записване след 17 май цените са:
– 350лв. за целия период за възрастен, настанен в двойна стая.
– Нощувка и закуска + включено СПА за 4 дни + всичко предвидено в програмата. Хотела разполага с ресторант с вкусна кухня на достъпни цени. 
Записването става като се свържете с нас и преведете част от сумата за капаро. Хотелът изисква от нас точна бройка, за това молим за вашата коректност.
Телефони за връзка: 0888315995;

За повече информация:
Facebook: Йога Зона Бургас
Facebook: Психологична Зона Бургас
Facebook: Детска академия – Lil’sunshines