Услуги и цени

Център по Йога и Психология в Бургас
За контакти:
E-mail: m.rahnev@abv.bg
Phone: +359 888 315 995 
Може да ни последвате във Facebook страниците ни, от тук:
Психологична Зона Бургас”
 “Йога Зона Бургас”
Информация за Предлаганите УслугиМоля, изберете желаният от вас раздел ⇓
Психотерапия и Психологически консултации:
Психотерапията не е това, което си мислите. Това не е магическо изцеление на болката. Не е ръководство от мъдър съветник, нито е разговор между добри приятели. Тя е за това, как Вие мислите и как това мислене ви се отразява. Насочена към осмислянето на трудностите в живота Ви, помага да откриете скритите у Вас способности и тяхното преодоляване.
 • Консултиране на деца и възрастни – консултация с продължителност до 60 мин. – цена 40лв.
 • Виртуална психотерапевтична сесия или психологическа консултация – Онлайн консултации.
 • Психотерапевтична сесия – разработва се психотерапевтична програма, като всяка сесия е с продължителност до 60 мин. – цена 40лв.
 • Семейно консултиране на двама партньори с продължителност до 60 мин. – цена 50лв.
За повече информация, можете да кликнете от тук ⇒ “Психотерапия”
Групи за самопознание:
Работата в група е доказан метод за ефикасна работа с „Аз-ът” ни. Това е възможност да се обърнем навътре към душата си и да се освободим от всичко, което се е насъбрало и ни тежи по някакъв начин. По този начин ще може да преработим нещата, които ни пречат и да и да изживеем живота си в хармония. Ще имаме възможността да погледнем страховете си под друг ъгъл. Методите за работа, които използваме са психологични и алтернативни: групова динамика, терапевтични подходи, съчетани с техники от психотелесната терапия, позитивна психотерапия, психодрама, арт- терапия и йога- терапия. Тук ще намерите забавление, обучение и приключение. Всеки модул е с различна продължителност.
Хомеопатичен преглед:
 • Първичен хомеопатичен преглед – съставя се хомеопатично досие, като се обследват здравните индивидуални особености на пациента/еднократно/ – цена 50лв.
 • Контролен преглед до 5 дена след остро заболяване –  цена 40лв.
Бъдете здрави и помнете. Грижата за вашето здраве е най-доброто лекарство.
За повече информация, кликнете тук ⇒ “Консултации с хомеопат”
Mагнитен Pезонанс / Диагностика и Терапия
Чрез магнитно резонасно изследване, можем да получим до 240 здравни пoĸaзaтeля и възможност да бъдaт oтчeтeни нaй-paнни пpизнaци нa ĸлeтъчнa пpoмянa в opгaнитe и тъĸaнитe. Дopи дa имa eдинични ĸлeтĸи c пaтoлoгични пpoмeни, МР мoжe дa yлoви пpoмeнитe нa тeзи ĸлeтĸи и дa пpoгнoзиpa бoлecттa, ĸaтo пo тoзи нaчин дaвa възмoжнocт дa се пpeдoтвpaтят paзлични xpoнични зaбoлявaния. С помощта на МР терапия и използването на апаратно-програмния комплекс, процесът на формиране на патологични вълни, може да бъде спрян и обърнат в обратна посока.  /Продължителност на изследването около 60 мин, цена – 50лв./
За повече информация, кликнете тук⇒ “Диагностичнa апаратура”
Йога..  Моята голяма любов. Само ще Ви кажа, че това е философия, която ме кара да се усмихвам всеки път щом се докосна до нея и нейната магия. Ако искате и Вие да последвате пътя на самопознанието, там може би ще намерите сгушени в някое ъгълче, покоя и блаженството. Ако сте достатъчно търпеливи те ще Ви разкрият тайната, която управлява ума ни.
Йога ще ни помогне да се справим с емоции, като страх, гняв, угризение, вина и завист. Ще ни помогне да запазим баланса си в така забързаното ежедневие и ще ни приюти, когато сме огорчени. Ще се опитам да го кажа по-простичко: – Чрез йога обединяваме тялото, духа и съзнанието в едно, като се подготвяме за един по балансиран начин на живот. А всеки обича баланса, нали ?
Йога карти:

СТАНДАРТНА ЙОГА КАРТА

 • Еднократно посещение – 10,00лв.
 • Посещения в група /карта с 4 посещения/ – 34лв.
 • Посещения в група /карта с 8 посещения/ – 60лв.
 • Посещения в група /карта с 10 посещения/ – 65лв.
 • Цена за индивидуална йога-сесия – 40лв.

  ПЕНСИОНЕРИ И УЧЕНИЦИ

 • Еднократно посещение – 9,00лв.
 • Посещения в група /карта с 4 посещения/ – 34лв.
 • Посещения в група /карта с 8 посещения/ – 60лв.
 • Посещения в група /карта с 10 посещения/ – 65лв.
 • Цена за индивидуална йога-сесия – 35лв.
Индивидуален час – една практика е с продължителност 70 мин., като се изготвя програма съобразена със възможностите и нуждите на практикуващият. Провежда се в студио специално пригодено за тази цел.
 • Йога в големи и малки групи – За повече информация можете да кликнете от тук  Графикът
Условия за ползване на карта:
Всички карти са за период от тридесет дни. В случай, че не сте успели да използвате всички часове в картата в един месец можем да добавим още една седмица към картата. В случай че някой желае да му се върне сумата за остатък от брой часове преди да е изтекъл срокът на картата, то тогава не се зачита стойността на часовете при закупуване на картата, а се счита, че са използвани еднократни посещения. Преизчислява се и се връща остатъкът. Моля – всеки който не го удовлетворяват условията за ползване на карта да не закупува такава.
И не забравяйте. “Тези, които носят светлина на другите, никога не остават на тъмно… “
Регресивни и Прогресивни медитации: 
 • Хипнотичен тренинг:
  Хипнозата е систематичен подход за предизвикване на състояние, в което може да се работи на умствен и емоционален план. По този начин стимулираме съзнанието си да функционира в по-дълбоко ниво на осъз­наване и възприемане. Чрез граничното състояние се осъществява спонтанна връзка с подсъзнателни­те и несъзнателните личностни измерения, които са фон на нашата момента нагласа към света  в който живеем. Ако имате неосъзнати мисли, които ви подтискат и ви карат да се чувствате объркани, може да използвате тренинга, за да коригирате мисловната си нагласа. В това състояние се навлиза плавно, чрез обръщане на сетивата навътре и отдалечаване от външните преживявания. Ако съзнанието успее да се отдели от външното, то се превръща в мощен катализатор, който има силата да коригира мисловната нагласа. /Продължителност – около 75 мин. включва – анализ/корекция, цена – 50лв./
 • Регресия:
  Среща в личното минало на границата между психическия и материалния свят. Пътуването, навътре в спомените ни, разкрива важни отговори, ключови мисловни модели, перспективи и важни неосъзнати решения за живота ни. Възможност да разберем по-добре причините за своите мисли, емоции или моментното ни състояние. Начин по който, съзнанието ни се освобождава плавно от стреса и тежестта на миналото. Всеки проблем, страх или негативен модел на поведение има първопричинител и той е “Някъде Там”, в нашето миналото. Чрез регресия, можем да освободим и преработим “Нещото”, което тревожи мислите ни, придобивайки знания и позитивна нагласа върху собствения си живот. /Продължителност – около 75 мин. включва – анализ/корекция, цена – 50лв./
 • Прогресивен тренинг:
  Това е медитативна техника за намаляне на ежедневния стрес, както и за контрол над функцията на тялото. Изключително подходяща, ако се прилага схематично, намаля натрупаната тревожност възникнала в следствие на нецелесъобразен начин на живот. Много от ползващите метода, успяват да предизвикат подобно на хипноза състояние, в което могат да контролират стреса, напрежението, умората и главоболието. Прогресивната медитация се обосновава на това, че стресът може да се намали чрез поставяне на автономната нервна система под волеви контрол. Медитацията индуцира промяна в съзнанието, даваща спонтанен достъп до неосъзнати стресове, които по късно се осъзнават и се използват за решаването на лични конфликти. Това е автосугестивен подход, формиращ поведението ни и премахващ неосъзнатите емоционални блокажи от съзнанието ни. /Продължителност – около 40 мин. + 30 мин. консултация, цена – 50лв./
 •   Мускулно прогресивна релаксация:
  В света, в който живеем има хора, които по-трудно постигат целите си и изживяват тревожност в следствие на фрустрацията си. Някой от тях не успяват да контролират емоциите си и постоянно се натъкват на пречки, които според тях не им позволяват да се радват с цялото си сърце на живота. В състояние на стрес и постоянна тревожност е почти невъзможно прогресивната релаксация да се разглежда, като естествено състояние на тялото. МП-релаксация помага за появата на парасимпатикова реакция, с което се избягва хроничното предизвикване и поддържане на висока симпатикова възбуда. Оставени в удобна поза и водени от гласа на вашият психотерапевт, вие участвате в отпускащ съзнанието модул. В точни моменти от психологическият тренинг се напрягат едва осъзнато, определени мускулни групи с точна последователност, което сваля напрежението за много кратък период от време. С правилният подбор на модулите се подобрява качеството на съня, главоболие, мигренни болки или скованост от напрежение. /Продължителност около – 45 мин. + 25 мин. консултация, цена – 50лв./
За повече информация, кога се провеждат тренингите, кликнете тук ⇒ “Графикът”